Ik heb onlangs een iPhone 4S gekocht via friends en family aanbiedingen. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

De iPhone 4S bevalt me prima. Alleen heb ik de aanbieding voor 31,88 gekocht op http://directsales.vodafone.nl/friendsfamily met een 2 jarig abbonement (iPhone 4S 16GB Vodafone) . Nu kreeg ik hem gister binnen en stond er op de bon ongeveer 38 euro te betalen per maand. Blijkbaar is dat dus de 19 % BTW die je er nog over moet betalen. Niet echt hinderend per maand maar vind het wel een beetje lullig als er 31,88 staat en ik eigenlijk meer moet betalen. Iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is zeker hinderlijk, maar ik denk dat je in een lastig parket zit. Heb je al een contract getekend (of heb je je vorige "verlengd"?). Als dat zo is zit je er helaas aan vast. Anders kan het zijn dat ze een "proeftijd regeling" hebben. Soms mag je een telefoon voor een bepaalde tijd uitproberen zonder je direct te binden. Het feit dat je er in eerste instantie 31,88 stond is een leuke verkooptruc. Stond vast en zeker een * bij o.i.d. Mogelijk moet je na 1 jaar ook nog eens meer per maand gaan betalen. Een echte tip kan ik je niet geven. Mocht je het echt teveel vinden zou je hooguit een vriend/kennis kunnen vragen die mogelijk interesse heeft. Anders zit je er denk ik aan vast.

Normaal gesproken heb je pech en zit je ervaan vast. Ik heb echter even naar de site gekeken, en onderaan de pagina (links) staat dat alle bedragen inclusief btw zijn. Daar moet je ze toch op kunnen pakken?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100