Ik ben vanochtend onderweg mijn telefoon verloren. Aangezien ik nu direct de voice-mail krijg, vroeg ik me af: staat hij uit?

De eerste keer dat ik hem via een andere telefoon belde, ging hij nog over, de tweede keer niet meer. Ik weet zeker dat hij aanstond en hij moet gevonden zijn, want ik ben al drie keer de route op en neer gefietst, maar heb hem niet gevonden. Ik had geen abonnement.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan is hij uitgezet en gevonden door iemand anders. Vraag aan de politie bureau voor gevonden voorwerpen en meestal komt het dan tevoorschijn

Hij is gevonden door iemand en die heeft hem nu uitgezet. Ik vrees dat je je mobieltje niet terugkrijgt, anders had hij wel opgenomen of contact gezocht door bijvoorbeeld vrienden te bellen.

Kans is groot dat hij gevonden is door iemand. Die iemand jouw sim kaart eruit heeft gehaald en hem nu zelf gebruikt. Kans dat je hem terug krijgt is heel erg klein. Als je de PUK code hebt kun je de telefoon laten blokkeren zodat de vinder er niets aan heeft. Toegevoegd na 1 dag: In mijn antwoord schrijf ik PUK code. Dat moet zijn Imei nummer. Je kan je telefoon niet blokkeren maar wel andere dingen met het nummer doen. Voor meer uitleg wat je ermee kunt: zie bron1. Voor nog meer beveiliging van je GSM: zie bron2

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100