Wat is de aller sterkste mobiel die er bestaat?

Ik bedoel dus: Welke mobiel gaat het minst snel kapot?

Toegevoegd na 7 minuten:
De reden is dat ik nogal vaak mijn mobiel laat vallen. Dus een sterke mobiel zou wel fijn zijn :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

er is een hele sterke mobiel die bijna niet kapot kan. hij is niet bepaald modieus maar hij doet het wel goed. de naam is sonim XP3 op een filmpje zie je dat er een auto overheen rijdt. http://www.youtube.com/watch?v=dhqs2qvCMB8 http://www.youtube.com/watch?v=tmC7bAxHn3k&NR=1 Toegevoegd na 54 seconden: xp3 is een type Toegevoegd na 2 minuten: http://www.youtube.com/watch?v=po3az27dEY8&feature=related

Ik heb een Samsung star - lelijk - goedkoop. maar al 1000x laten vallen en hij is nog steeds niet kapot. Verder zou ik je mobiels zonder touchscreen aanraden. Van die lelijke mobieltjes voor een 10tje zijn vaak het sterkste.

Misschien is zo'n ouderwetse legertelefoon een idee? Nee dat is onzin. Ik zou gaan voor een goedkope, simpele mobiel. Niks dat uitschuift, dat gaat snel kapot. Verder zou ik ook niet voor een touchscreen gaan want dat is erg schadegevoelig.

Nokia 3310! Die heb ik wel eens uit het raam laten vallen. Delen weer in elkaar zetten en hij doet het weer als vanouds, echt onverwoestbaar, maar wel hopeloos ouderwets.

Dan moet je een Sonim kopen.

Bronnen:
http://www.sonimtech.com/

Er bestaan echte werk-mobieltjes, voor bv op de bouw, mijn vader heeft er ook 1 en die gaat echt niet stuk. Helaas is het niet zo'n hip ding.

van die ouderwetse nokia's gaan jaren lang mee. Ze zien er niet uit , maar doen het prima voor als je alleen maar een bel en sms functie wilt hebben met wat andere kleine applicaties. Zo heb ik eens een nokia 2626 gehad. 'k heb 'm 2 keer van de 2e verdieping gegooid (circa 15 meter hoog) op de stenen en hij is een keer in het water gevallen. desalniettemin deed het apparaatje het nog prima. het arme ding is uiteindelijk bezweken onder de hamer :']

die hele oude nokia's!! :D

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100