wat is mijn code voor wi-fi?

ik heb een BlackBerry zonder internet. Dan wil ik dus als ik thuis via wi-fi op mijn internet, maar dat lukt niet want ik weet mijn code niet. hoe kan ik daar achter komen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Die code staat op de modem en moet je meestal invoeren met hoofdletters

Staat je op je modem. Als het er niet meer staat moet je even bellen naar je provider en je adres geven zodat hun hem kunnen opzoeken.

By my stond het op de doos :)

Of de code staat onder op je modem, of hij is tijdens de installatie veranderd en degene die hem geinstalleerd heeft zou de nieuwe code moeten weten.

En mocht je het op die manier niet lukken kun je altijd dit proberen! Ik neem aan dat je een computer hebt die ook draadloos is verbonden? zo ja, dan zou je KeyView kunnen proberen een simpele tool die je in windows kan gebruiken om te zien welk wachtwoord je gebruikt voor welk netwerk. Het programma instaleren en opstarten en de rest wijst zich vanzelf. Succes! :D

Bronnen:
http://nirsoft.net/utils/wireless_key.html

Tik in je browser het ip-adres van je router in (meestal 192.168.1.1 of 192.168.2.1) . Als het goed is kom je in het menu van je router, en wordt er soms gevraagd om een wachtwoord. Als je dit nooit veranderd hebt, is het 9 van de 10 keer ''admin''(zowel username als password). Ik weet niet welke router je hebt, dus ik kan niet precies vertellen waar je je wireless wachtwoord kan veranderen, Meestal het Tabje ''Network'' en dan ''wireless''. Daar zou het ergens moeten staan. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100