Hoe kom ik achter mijn telefoon nummer? Simkaar KPN!

Ik heb geen btg en ook geen doos waar het zou kunnen staan!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

*#100# intoetsen weet niet zeker of dit alleen voor vodafone is of ook knp, maar werkt dit niet dan: Bij andere providers kun je als je voicemail aanstaat *#61# gebruiken, dan krijg je het nummer van je voicemail-box, de laatste 10 cijfers van dat nummer is je eigen telefoonnummer

Bel iemand op, dan zie je het nummer in die telefoon.

bel de klantenservice van je provider.. is gratis nummer

Bel het gratis nummer van kpn (Gratis nummer moet altijd beginnen met 0800 ) 0900 Kost geld, of 072 - 06 Hun kunnen dan in de computers kijken of jou doorverbinden naar een collega, Die vragen wat gegevens om te checken of ze de juiste persoon aan de lijn hebben en gelijk om te kijken wat jou nummer is, Die zullen ze je dan geven ;)

Bel een willekeurig 0800-nummer. Deze zijn gratis en vaak hebben de mensen wel beschikking over nummerweergave. netjes is het niet, maar nood breekt wet.

1200 is gratis klantenservice KPN, anders *31# voor je telefoonnummer zetten en een ander mobiel bellen en gewoon niet op laten nemen, kost je ook niks dan ;) Andere manier is om in te loggen met je simkaart op KPN website, dan kun je je nummer ook opvragen ;) succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100