Is een BlackBerry iets wat de komende jaren nog "in" blijft?

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een BlackBerry en ik wil er nu eigenlijk ook zelf eentje gaan halen. Maar is dit nu nog de moeite waard? Niet dat er over een maand ofzo iets anders is en dat niemand meer zijn BB gebruikt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat begrijp ik nou totaal niet, welke telefoon -in- is dat de meeste mensen die dan maar gaan halen ik altijd maar denken dat jeugd? zich altijd graag mag onderscheiden onderling, gaat een beetje lekker dan als 80% van jullie groepje een Blackberry heeft En dan nog discussieren onderling dat mijn Blackberry beter of mooier is lol Wat ik eigenlijk wil zeggen is: Waarom zoek je nou niet voor jezelf uit wat jij wilt, kunt en verwacht van een telefoon en ga op jacht naar eentje die het dichtst bij je wensen in de buurt komt, in plaats van een beetje met de massa meelopen??? Toegevoegd na 2 minuten: Als antwoord op je vraag trouwens, ook niet onbelangrijk, lijkt het me dat dat maar moeilijk te voorspellen blijft... maar denk persoonlijk dat het net als de IPhone wel een blijvertje is Toegevoegd na 32 minuten: Zelf heb ik de Nokia N8, puur en hoofdzakelijk voor de 12 megapixel camera, wat anderen van mijn toestel denken zal me eigenlijk aan mijn r**t roesten

Te overtrokken het is puur het merk wat het populair maakt maar tot heden staat de iphone nog steeds op nummer 1 onder de jongeren. Naar mijn weten is de blackberry totaal geen hype onder jongeren, maar het is een toestel voor met name de zakelijke markt. Maar verwacht wel dat in de toekomst de android phones de markt zullen veroveren.

Nou ,dat weet je eigenlijk niet, elke dag is weer iets nieuws in. Ik zou niet voor een blackberry gaan. Ze zijn mooi en snel. Maar ze kunnen erg weinig. De camera is niks, het schermpje is belachelijk klein, maar het toetsenbordje is erg handig. Als je het geld hebt zou ik dus voor een goede smartphone van tegenwoordig gaan met 4g en een 8mp camera. Maar wil je gratis smsen met je vrienden die er ook een hebben, dan raad ik je toch wel een aan. De curve is mooi en lekker klein, de bold is snel en goed in gebruik. Denk anders nog even na over je keuze. Maar Ik denk wel dat de Blackberry nog wel in blijft. Hij blijft razendsnel met nieuwe apparaten op de markt komen en ze hebben goedkope abonnementen. Maar eigenlijk nemen de meeste hem voor de ping. Kijk hier maar even voor een betere keuze, en die blackberries doen het nog wel over drie jaar.

bb is op zijn retour. ik zou voor een android phone gaan, liefst een nexus 2.

dat denk ik niet, Want alle providers gaan geld vragen, ook voor pingen dus, En internet word met 60% Duurder, Voorheen was dit een grote roddel, Maar rtl4 sbs6 etc hebben het er over;)

wat zeker is apple blijft nog een tijdje in de race BB denk ik niet want de torch was niet ''erg'' gewild en nu maken ze bijvoorbeeld de BB 9900 ook met touchscreen en dat past niet bij een blackberry vind ''de jeugd''

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100