Wat kost blackberry internet via Vodafone en wat zijn de mogelijkheden?

Ik heb een blackberry curve, deze heb ik los gekocht en een abonnement van de vodafone er in gedaan.
Nu wil ik graag internet erop,
Maar moet ik dan persé internet van via vodafone nemen? En waarom hoor ik van alle blackberry-internetters dat ze 10 euro per maand betalen, en staat op de vodafonesite dat het 15 euro kost?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik had precies het zelfde en heb ook een abonnement van vodafone, je hebt via vodafone blackberry internet nodig dat kost zon 13 euro per maand ongeveer. En daar zit je dan aan vast tot het einde van je bel/sms abonnement. Op de vodafone website staat een nummer om te bellen als je vragen hebt.. Als je daar naar toe belt geven ze je uitleg en kan je ook gelijk als je dat wilt dat internet aan je abonnement toevoegen.

Bronnen:
Mezelf

Als je een Vodafone abonnement hebt dan ben je inderdaad genoodzaakt om het internet ook van Vodafone te nemen. Je hebt dan BIS ( Blackberry internet service) nodig. De kosten variëren nog al eens vanwege verschillende aanbiedingen. Als je een 2 jarig abonnement hebt kun je Blackberry plus nu krijgen van 10 voor 5 euro per maand. Misschien is het handiger dat je even naar Vodafone zelf belt om te kijken welke aanbieding je kunt krijgen bij jouw abonnement. als je 1201 belt op je toestel krijg je iemand van de klantenservice aan de lijn die je het best kan vertellen wat je mogelijkheden zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100