hoe of waar kan ik mijn mobiel un-locken??

Weet jij het antwoord?

/2500

volgens mij op de zwarte marktin beverwijk

Probeer deze site, heb er geen ervaring mee maar je kan door middel van een download je telefoon simlock vrij maken. Weer wat geleerd. Succes!

Bronnen:
http://www.unlockjegsm.nl/

Of op de plaatselijke markt... Of kijk eens op Marktplaats in jouw regio...

Bedoel je un-locken voor de pincode of un-locken in de vorm van simlock vrij maken? Toegevoegd na 1 minuut: Als je abbonement is afgelopen kan je namelijk naar de winjkel gaan waar je de telefoon hebt gekocht, hun kunnen hem dan simlock vrij maken!!! Dit kan je ook zelf door bepaalde codes te gebruiken of met unlock tools. Maar denk niet dat ik op deze site linkshierna mag plaatsen.

Als je de sim-lock bedoelt dan even het volgende: De sim-lock is een systeem om te zorgen dat je bij je oorspronkelijke aanbieder blijft, op het moment dat je een simkaart van een andere telefonieaanbieder plaatst zal deze door de lock niet werken. De sim-lock kan eraf. Er zijn verschillende methodes om een sim-lock op een toestel te krijgen, daarnaast zijn er verschillende toestellen die op verschillende manieren werken. Afhankelijk van welke methode er is gebruikt om de lock te bewerkstelligen en afhankelijk van het type toestel kan het noodzakelijk zijn om speciale software te gebruiken, al dan niet gecombineerd met een datakabel om de lock eraf te krijgen. Soms is het ook mogelijk door een bepaalde code op een bepaalde manier in te toetsen op je toestel. Alle telefonieaanbieders moeten je overigens gratis behulpzaam zijn bij het verwijderen van de sim-lock nadat je het toestel een jaar in je bezit hebt. Dit heb ik zelf onlangs met een Hi toestel gedaan die meer dan een jaar oud was, dat was een kwestie van een formulier invullen op de website en korte tijd daarna kreeg ik per e-mail instructies om mijn toestel sim-lockvrij te krijgen met behulp van een code die specifiek voor dat toestel bedoeld was (gebaseerd op het i-meinummer, dat is het serienummer van het toestel). Na een paar simpele handelingen was de lock eraf en kon ik andere simkaarten gebruiken in dat toestel. Als je je sim-lock eraf wilt hebben voordat het jaar voorbij is kan het zijn dat je telefonieaanbieder je er wel bij wil helpen, maar ze zullen daar dan kosten voor in rekening brengen. Bij bepaalde mensen op bijvoorbeeld de hier al genoemde Zwarte Markt in Beverwijk, maar ook bij bepaalde telefoonwinkels kunnen ze je toestel ook unlocken, vaak ook tegen een vergoeding.

10 euro op de markt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100