Een goed telefoon abonnement?

Ik heb nu al een jaar mijn samsung star (vodafone) en heb hem nu simlockvrij. Maar nu wil ik overgaan op een abonnement.
Ik sms best veel 3x per dag ofso en bel minder, ongeveer 1x in de week.
Het zou ook handig zijn als er voor een lage prijs onbeperkt internet bijzit maar het liefst alleen sms/bel internet alleen als het heel goedkoop is. Weet iemand een goed(koop) abonnement voor mij?
Alvast bedankt
Groetjes marijn

Weet jij het antwoord?

/2500

een vodafone sim only abbo bel+sms kan al vanaf 8,95 per maand kijk hier eens hier http://www.vodafone.nl/mobiel_bellen/abonnementen/sim_only_abonnement/bel_sms/tarieven Toegevoegd na 40 seconden: als je er internet bij wilt hier http://www.vodafone.nl/mobiel_bellen/abonnementen/sim_only_abonnement/bel_sms_web/tarieven dit zijn er goedkope abbonementen

Bronnen:
http://www.vodafone.nl/mobiel_bellen/abonn...

De voordeligste drie die ik ken: http://www.Simpel.nl http://www.Ben.nl http://www.tringg.nl Afhankelijk van wat het beste bij je past kan je hier even rondkijken. Bij ben heb je voor 6,99 euro een abonnement met 250 belminuten/sms, maar dan ook voor 4,99 onbeperkt internet. (je moet bij de meesten wel eenmalig aansluitkosten betalen) Goedkoopste is simpel.nl met 100 belminuten en 100 sms per maand voor 5 euro, maar internet is ook nog apart en daar zit wel limiet op. Let ook op dat als je boven je limiet zit, je vaak extra veel moet betalen per minuut/sms of MB.

Ik zit bij Ben en ben er erg tevreden over. Het draait op het T-mobile netwerk. Kost weinig en via internet heb je altijd inzicht in het verbruik van je bundel.

Wat ik wel even wil vertellen is dat als je bij Vodafone internet wil want volgens jouw onbeperkt moet zijn, dit NIET mogelijk is. Je hebt maar een limiet van 250 MB of 1 GB en als je hieroverheen gaat is je prepaid of abonnement zo leeggezogen. Daarom zou ik naar T-Mobile of Ben gaan want die hebben WEL onbeperkt internet. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100