Ik mag van mijn baas een smartphone. Nu moet ik kiezen tussen een Blackberry Torch of een Iphone 4. Welke zal ik nemen en waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ligt er heel erg aan waar je je telefoon voornamelijk voor wilt gebruiken en wat je belangrijk vindt. Beide toestellen hebben voor en nadelen. Veel aanhangers van de Iphone hier zag ik al.... Ik werk zelf in deze branche en wat ik merk is dat er over de Iphone aanzienlijk meer klachten zijn dan over de BB. Het is een heel gevoelig toestel en dagelijks worden honderden defecten bij ons gemeld. Dit hoeft niks uit te maken maar houd hier wel rekening mee als je voor dit toestel kiest. Grote voordeel van de BB is de instant email. Ik zou je op Internet even goed oriënteren en kijk dan vooral naar wat jezelf belangrijk vindt aan je telefoon. Want smaken verschillen, wat de één super vindt, vind jij misschien wel helemaal niks en andersom!

de iphone 4 natuurlijk daarop heb je alles wat je wil!!!!!!

Ik heb zelf sinds kort een Iphone 4 en ik zou niks anders willen! Heel fijn in bediening en voor alles wat je kan bedenken is wel een app. En de touchscreen reageert erg goed en precies. Bij de Blackberry torch vind ik zelf het niet heel handig dat je het open moet schuiven en het toetsenbord is super klein en ik heb van meerdere mensen gehoord die er een hebben dat die toetsjes er wel eens vanaf vallen.. Dus mijn keuze zou de Iphone zijn ;)

Sowieso iPhone!, bb heeft slechte recensies

Blackberry natuurlijk, dat is een echte zakelijke telefoon en (cr)Apple heeft vaak problemen dus niet doen om je moet iets alleen voor design kopen

iPhone Omdat je van de keuze voor een iPhone alleen maar spijt hebt, dat je het niet veeeeel eerder gedaan hebt.

De toetsjes op een Blackberry zijn te klein om er fatsoenlijk mee te typen. Verder heeft een blackberry technisch gezien lagere specificaties.

ik zou en blackberry nemen want de Iphone 4 heeft een paar problemen bijvoorbeeld dat je gesprek vanzelf afsluit of dat je verbinding te slecht is natuurlijk heeft de blackberry torch ook veel problem

iPhone 4. Werkt gewoon het makkelijkst en best. En de app store van Apple is de grootste van alle platformen (ca. 300.000 apps)!

Iedereen hier zegt natuurlijk de iPhone 4 en dat is logisch. Enigste probleem is dat deze telefoon zeker GEEN zakentelefoon is en de BlackBerry juist wel. In principe kun je precies hetzelfde. Op alle twee kun je een 3G abbonement kopen en alle twee hebben ze een app store. Verder is het kwaliteit van bellen en smssen even goed. Het enigste verschil is dat je met iPhone 4 ook kunt beeldbellen tegenwoordig en dit kan met de BlackBerry Torch nog niet. Ook heb je met de BlackBerry Torch touchscreen en dit heb je bij de iPhone 4 ook. De BlackBerry Torch geeft dan nog de extra mogelijk om de telefoon uit de schuiven voor het welbekende qwerty toetsenbord. De keuze ligt dus helemaal aan jou! Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100