Iemand probeert mij een fax te zenden , over de gewone telefoonlijn. Ik heb geen fax. Wat kan ik doen om het gebel te laten stoppen ?

Fax blijft automatisch proberen. Ik hoor als ik opneem alleen een pieptoon , tuut..... tuut..... tuut.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik heb er even over moeten denken maar volgens mij heb ik de oplossing. schakel je telefoon door naar een een fax van iemand die je kent of op werk oid.volgens mij was dat met *31 maar dat weet ik niet zeker(anders wagen we er even een vraagje aan op gv)dan komt de fax daar aan bel naar de persoon waar de fax is aangekomen of ees hem op je werk.Misschien staat er in de fax een bedrijfsnaam oid waar mee je het telefoon nummer kunt achterhalen er staat iig het nr van de waar de fax vandaan gezonden is in fax dat nr terug met de mededeling da je geen fax hebt en klaar is kees. optie 2 is een fax aansluiten maar niet erg realisties. veel succes

Kan je het nummer van degene die faxt zien? Tik het dan bij Google in. Waarschijnlijk komt er wel een naam tevoorschijn met een eventueel tel nummer wat je dan kan bellen. Lukt dit niet bel dan KPN (of bij wie je vaste lijn zit) en vraag of zij actie kunnen ondernemen.

Je moet de hoorn van je telefoon er niet opleggen. Opnemen en laten piepen en ratelen. De verzendende fax registreert dan een fout en geeft op het apparaat / of computer als hij vanaf een computer verzonden wordt, aan dat er geen verzending mogelijk is. Dan stopt dus ook het automatisch bellen. Vroeger hadden we last van reclamefaxen, dan plakten we een paar zwarte vellen in een loop aan elkaar en lieten die continue terugfaxen. Lachen want dan was bij de ontvangende partij zo de toner op of het apparaat werd oververhit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100