Wat gebeurt er als je een sms verstuurt naar een vast nummer?

Ik zag naderhand pas,dat betrokkene geen mobielnummer had, maar een vaste aansluiting.
Ik heb mijn sms dus verzonden naar een vast nummer.
Krijgt betrokkene dan op zijn vaste aansluiting een signaal, dat er een bericht naar hem verstuurd is?
Graag jullie reactie. Alvast hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet Plato

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Diegene krijgt een telefoontje en dan wordt de tekst van de sms door een computer opgelezen. Toegevoegd na 2 minuten: Heeft met sommige woorden best een grappig effect :-) Er wordt trouwens een aantal pogingen tot bellen gedaan, de telefoon gaat een aantal keer af. Als er niet wordt opgenomen proberen ze het, volgens mij, elk uur opnieuw.

Als je in de instellingen van je vaste lijntoestel het nummer van de sms centrale instelt kan je ook smsjes ontvangen.Dit is een van de mogelijkheden .Er zijn ook toestellen waar je niets hoeft te doen om smsjes te ontvangen.

Regelmatig ontvangen. Je neemt op en zegt je naam. Dan moet je heel goed luisteren want dan hoor je: u heeft en sms bericht ontvangen van nummer..... En dan wordt het met zo'n mechanische stem voorgelezen. Vaak nog met klemtóón verkeerd. Grappig. Als je niet thuis bent wordt het nogmaals geprobeerd op een volgend tijdstip.

Bij mij thuis kan je op de vaste telefoon smssen. Die kunnen wij dan zelf lezen en beantwoorden. Maar dan moet je wel zeker weten dat die (vaste)telefoon die functie heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100