hoe zet je gratis muziek op je mobiel?

Ik heb een nokia. En die kan je niet aansluiten op de computer hij heeft wel Bluetooth en infrarood. Hoe moet ik dit doen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Koop een bluetooth stick voor de pc. Installeer het hele gebeuren. Als je dit geïnstalleerd hebt, klik je het programma aan. Er zal vast wel in dat programma van bluetooth staan, verbinding/connection. Als je verbonden bent vanaf de pc met mobiel, kun je als het goed is door de mappen van je mobiel bladeren (vanaf de pc). Ergens zal vast een map, music/muziek staan. NU KOMT HET: kopieër de gewenste muziek die al op de computer staat en plak vervolgens het nummer in de map van de mobiel. Er komt daarna een balkje te staan hoever die is met, het muziek bestandje van de pc over te zetten naar de mobiel. Klaar is kees! Succes ermee!

Zit er een geheugenkaartje in je telefoon? Die kun je meestal wel in je computer steken (met een speciale adapter, zie ook afbeelding). Anders moet je een vriend vragen die wel zo'n kabel heeft, hij zet het op zijn telefoon, en dan oversturen via bluetooth.

Je kunt aan een andere telefoongebruiker vragen of ze via Bluetooth zijn muziek naar jouw telefoon zenden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100