Iphone batterij loopt binnen 1 uur leeg

Ik heb een Iphone 3gs 16 , na het opladen blijft hij maximaal een uur vol (zonder iets te doen) alle apps staan uit. 3g staat uit. Push berichten staan ook uit.
Hij is unlockt, de enige opdracht die ik mee gekregen heb is hem niet te updaten, anders lockt hij weer.
extra info:versie 4.1

Toegevoegd na 3 dagen:
Ik heb hier in het verleden meerdere vragen gesteld, en kreeg daar goede antw op . maar de laatste tijd zijn er vooral lol broeken die antw geven waar ik en anderen niets aan hebben. Daar is de site toch niet voor gemaakt? Jammer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zorg dat de batterij helemaal leeg is voordat je hem weer oplaad.

Dat heb je nou met iphones hé :O

ik zou 'm ff resetten want dit is wel vreemd..(ja en wifi uit/ contrast lager dat soort standaard trucs..). volgens mij heb je een jaar garantie trouwens..

inderdaad je wifi even uitzetten want dat put je batterij uit aangezien wifi steeds op zoek gaat naar een wifi netwerk als je onderweg bent.

WiFi valt wel mee hoor, als je die hebt aan staan dan ben je in 24 uur misschien 25% kwijt. Je moet je iPhone even opnieuw instellen, dan is het probleem meestal wel opgelost, ga naar Instellingen > Algemeen> Stel opnieuw in (onderaan) > Herstel alle instellingen > Herstel alle instellingen.

Je moet hem gewoon aan de stroom houden, dan gaat de batterij ook niet leeg.

dan is je batterij kapot dit was bij de ds ook te vaak opgeladen toen kon ik er een dag mee spelen en toen was hij op gwn een nieuwe kopen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100