Heb een mooie smartphone, maar hoe hou je die touch scherm nu schoon?

Binnen een paar uur is het scherm vies van de vettigheid van de vingers en bellen. Wordt ook stroever om te bedienen.
Doekje erover en het is wel weer schoon, maar is er een eenvoudigere manier?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij mijn iPhone heb ik hetzelfde probleem. Ik neem hem echter mee in m'n broekzak, en als ik hem dan weer na enige tijd eruit haal is het touchscreen weer helemaal schoon omdat het tijdens het lopen / fietsen / ... weer mooi opgepoetst is.

'k heb er bij een internetshop een plastic-covertje voor gekocht.

ik maak de mijne schoon met een vochtig brillendoekje die zijn niet te nat. ik heb er altijd een paar bij me. omdat de verpakking klein is

Met de spray die je voor jouw computerscherm wrijft.

Voor de iPhone/iPod touch is er een speciaal pennetje om te gebruiken zodat je scherm niet vies wordt. Anders met een brillenpoetsdoekje die je bij de action voor weinig kan kopen gebruiken of zo'n microvezeldoekje.

Bronnen:
http://www.i-cheap.nl/Webwinkel-Product-17...

Ik gebruik altijd van die simpele vochtige poetsdoekjes (bijna overal te krijgen en niet zo duur als brillenpoetsdoekjes of speciale sprays) werkt net zo goed alleen even nadrogen/wrijven met een stuk keukenrol of tissue. WERKT PERFECT. Toegevoegd na 1 minuut: Maar iets simpelers is er niet, of je met je handen al voor gebruik helemaal wassen/schrobben en poetsen..ook niet erg ideaal. Die vlekken houd je toch niet tegen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100