Als je na anoniem te hebben gebeld je nummerherkenning weer aanzet, wordt dan alsnog je nummer weergegeven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dat kan niet. Als je iemand anoniem gebeld hebt staat in de belgeschiedenis van de telefoon van die persoon "Onbekend" of "Anoniem" o.i.d. Als jij vervolgens weer nummerherkenning aanzet kan diegene daarna je nummer niet zien aangezien je immers net je nummer afgeschermd hebt en er dus een afgeschermd nummer in de belgeschiedenis staat. Op de meeste smartphones kun je eventueel instellen dat je enkel je nummer toont aan mensen in je contactenlijst en niet aan mensen die niet in je contactenlijst staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100