Muziek van Ipod Touch verdwenen, of niet?

Ik deed vanochtend mijn ipod aan, en tot mijn schrik was al mijn muziek verdwenen, meteen in me pc geplugt en gekeken, maar in Itunes zie ik nog wel alles wat ik heb. Dus het staat nog wel op mijn Ipod, maar als ik in de Ipod bij muziek kijk staat er dan er geen materiaal is. Wat is hier de oorzaak van en wat kan ik doen? Ik heb geen zin om opnieuw honderden liedjes te gaan downloaden. (Mijn films zijn ook verdwenen, en die kan ik ook in itunes zien)

Toegevoegd na 4 uur:
Opgelost

Weet jij het antwoord?

/2500

Je muziek bibliotheek is beschadigid Kijk eens op de onder staande site daar staat een programmatje waarmee je de bestanden kunt herstellen

Bronnen:
http://tweakers.net/meuktracker/12392/yami...
http://www.yamipod.com/main/modules/home/

Klik in Itunes op je Ipod (eerst aansluiten natuurlijk), klik dan op de knop herstellen en synchroniseer daarna je muziekbibliotheek. Eventuele programmas die je bij Itunes gekocht hebt moet je opnieuw downloaden, maar dat is gratis (Itunes store weet dat je al betaald hebt). Toegevoegd na 1 minuut: Controleer wel of na het herstel de Ipod leeg is, je kunt dat zien aan het balkje. Vaak neemt een beschadigde bibliotheek nog wel de geheugenruimte in beslag. Hij moet dus eerst volledig leeg zijn voordat je opnieuw synchroniseert.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100