is er een roosterapp die op je lockscreen zichtbaar is?

Is er een app waarmee je je schoolrooster (of een deel ervan) op je lockscreen kan zien? ik gebruik een android telefoon.

Weet jij het antwoord?

/2500

ik weet het niet zeker, maar denk het niet. die zou dan door het bedrijf dat het roosterprogramma gemaakt heeft, gemaakt moeten worden. vervolgens zal je school (want daar draait de database van de roosterapplicatie) "iets" moeten doen om er voor te zorgen dat de app op je telefoon bij de database kan en ook nog eens bij jouw persoonlijke rooster, dus moet er ook iets met beveiliging gedaan worden. dat kost allemaal geld en scholen hebben dat vaak niet. kortom... ik betwijfel het.

Voor zover ik weet niet. Als dat mogelijk zou zijn, zou je dit kunnen vinden in de instellingen van de app die je gebruikt om je rooster te bekijken. Wat ik zelf altijd deed om mijn schoolrooster op mijn lockscreen te krijgen, was een print screen maken terwijl je "rooster-app" open staat. Vervolgens selecteer je de foto die er uit komt en stel je deze als achtergrondafbeelding in. Zo heb je je rooster alsnog als achtergrond, maar dan als afbeelding in plaats van een link naar de app. Ik hoop dat dit je helpt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100