Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is een telefoonnummer te achterhalen door een ontvangen afbeelding?

Is het mogelijk om een telefoonnummer te achterhalen via een ontvangen foto via Whatsapp? Ik ben een telefoonnummer kwijt maar ik heb wel foto's van diegene ontvangen. Bestaat er een app om achter de afzender van de afbeelding te komen?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
4.4K
Ritsuka
9 jaar geleden
via whatsapp heb je al iemand zijn nummer

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Wanneer je foto's hebt ontvangen via doegene zn app, heb je toch zn profiel. Boven groene balk aantikken en dan staat het telnr ook vermeld.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Heb je alléén de losse foto, en niet meer het whatsapp-gesprek waarmee de foto ooit is ontvangen dan is het telefoonnummer helaas niet meer op basis van die foto te achterhalen.

In andere woorden: het telefoonnummer is géén onderdeel van de EXIF-informatie.

De enige mazzel die je kan hebben is dat de GPS-coördinaten zijn opgeslagen en dat die coördinaten je verder kunnen helpen. Ze kunnen je b.v. aan een adres helpen waar je misschien wat vragen kan stellen. Maar dan moet je je wel de rol van Sherlock Holmes aanmeten.
(Lees meer...)

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding