Hoe zet ik fotos over naar mijn iPhone4s?

Ik heb een iPhone 4s, een laptop en een nikon1. Als ik nu foto's van die Nikon naar mijn iphone wil krijgen, dan m.oet dat via de laptop/computer. Maar als ik dit wil doen krijg ik een melding dat dit niet kan omdat de verbinding is verbroken. Maar het snoertje zit er gewoon in en mijn mobiel staat dan nog gewoon aan. Zijn er oplossingen/alternatieven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zeker! 1. Google drive: als je op je Iphone de app van google drive download kan je deze uploaden naar de cloud. Op je laptop kun je naar : drive.google.com en daar vind je je foto. 2. dropbox: dropbox is net als google drive een cloud dienst hier is ook een app voor en een website: dropbox.com hier kan je ook weer je foto vinden. Bij dropbox kun je automatisch je fotos uploaden naar de cloud. Zo heb je nog veel meer verschillende cloud diensten. Met Vriendelijke Groeten, Rick Grendel Toegevoegd na 2 minuten: Het werkt voor beide richtingen iphone -> laptop en laptop -> iphone

Kan je niet eerst de foto's op je laptop zetten bij afbeeldingen. Dan bij iTunes onder je iPhone bij foto's die map selecteren? Dat doe ik altijd en ik heb er ook foto's van een camera op staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100