Hoe kan je op facebook met je smartwatch?

Je kan met je smartwatch op facebook.... maar de wifi van je gsm dan aanliggen om op facebook te kunnen met je smartwatch of om meldingen te zien van facebook op je smartwatch?

Weet jij het antwoord?

/2500

Smartwatch is gewoon een uitgekleed mini-smart-computertje. En waar je op je telefoon/tablet wifi of 3G voor nodig hebt, zul je dat voor je smartwatch ook moeten. Ik weet niet of het ding zelf een ontvangertje heeft ingebouwd (meen van wel) of dat je het moet koppelen met je telefoon(nummer), maar je zult hoe dan ook verbinding met Internet moeten maken om op Internet te kunnen. Het is eigenlijk hetzelfde als met een tablet , die geen telefoonnummer / simkaart heeft. Dan ben je voor Internet afhankelijk van een goede WIFI-verbinding. Toegevoegd na 37 seconden: Oh, en ik vergeet de basis : je zult er uiteraard, zoals eveneens op alle smart-apparaten , een app voor moeten installeren om mee op facebook te kunnen.

Je smartwatch moet in verbinding staan met je telefoon om op facebook te kunnen (dus om berichten te lezen en te ontvangen). Je smartwatch zal gebruik maken van de wifi/dataverbinding van je telefoon (aangezien er geen simkaart of wifi ontvanger in de smartwatch zit) Toegevoegd na 1 minuut: En je smartwatch staat natuurlijk in verbinding met je telefoon door middel van bluetooth ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100