kan hij zijn dat een telefoon al een screenprotector heeft vanuit nieuwe doos?

Een familielid van ons heeft een samsung galaxy s3 gekocht nieuw in een verzegelde doos (sticker erop van dit is een Europees model etc etc). Bij openmaken bleek dat er op de achterkant nog een fabrieksfolietje zat maar op de voorkant zat al een screenprotector??? Ik verwachtte daar eigenlijk ook een folie met reclame van de S3. En dan moet je er nog zelf een screenprotector op plakken toch indien gewenst? Normaal zie je dit ook als je unboxing video's bekijkt. Telefoon komt simlockvrij van de phonehouse.
Is dit een nieuw toestel of refurbised?? Stekkers etc. zaten ook allemaal nieuw verpakt en alles zit er hagelnieuw uit, maar ik vind het toch vreemd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is inderdaad vreemd. Nieuwe toestellen uit de doos hebben geen screenprotectors op het scherm. Dan is de mobiel volgens mij al eens gebruikt of uit de doos gehaald. Zitten er misschien lichte krassen erop? Het zou kunnen dat iemand het een keer heeft terug gebracht naar de fabriek, omdat ie het niet goed deed. Ik heb dat ook gehad bij een mobiel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100