kan ik standaard apps van mijn telefoon verwijderen? mijn app opslag begint vol te zitten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je een Apple of Android systeem? Op een Android systeem kan je de standaard apps er gewoon afhalen, zonder dat ze terug komen (bij mijn HTC Sensation in ieder geval niet) Volg daarvoor de volgende stappen; * Ga naar instellingen * Kies App's * Je zal nu (waarschijnlijk) 4 tabbladen hebben; "gedownload", "op SD kaart", "alleen geactiveerd" & "alle applicaties" * Kies hier het tabblad "alle applicaties" * Je ziet nu ALLE apps, dus ook de dingen die er standaard zijn opgezet. * Kies hier de apps die je kwijt wil en schakel ze uit. * Mijn ervaring is dat ze dan ook uitgeschakeld blijven. Dit is mijn eigen ervaring met een Android systeem, HTC Sensation. Op andere Android systemen is het wellicht anders, maar de insteek zal hetzelfde zijn... En als je een I-Phone hebt...dan heb je helemaal niets aan dit antwoord.

Apps die je zelf hebt gedownload kun je altijd zelf weer verwijderen. Maar Apps zoals "kiosk" "passbook" en "dictafoon" voor de iPhone kun je niet verwijderen.

Nee, kan alleen tijdelijk. Ik heb HTC One, en daar heb ik ze ook verwijderd. Maar, helaas... een paar uur later staan ze er gewoon weer op. Waarschijnlijk zo'n automatische update...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100