Hoe kan ik een ondertitel bestand op een film zetten?

Ik heb een film bestand op mijn iphone gezet alleen geen ondertiteling maar die heb ik wel op mijn computer staan, kan ik deze er bij zetten ofzo?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik had hetzelfde probleem maar dan met mijn mediaspeler die aan mijn tv gekkopeld is: op de pc pakte hij de ondertitles wel (.srt bestand) maar op mijn media speler niet. bij de mediaspeler bleek het van belang dat de titels van de het filmbestand en het srt bestand hetzelfde waren dus american_history_x_axxo_dvdrip icm dutchsubs.srt werkt wel op pc met niet via een externe media speler dan moet het american_history_x_axxo_dvdrip icm american_history_x_axxo_dvdrip.srt zijn dus wellicht kan je proberen de naam van het sub of srt bestand te wijzigen ook moeten beide files in 1 map zitten, en die man is dan alleen bedoeld voor die film en ondertitel.

Je kunt het ondertitelbestand erbij plaatsen door middel van het programma "AutoGK" zorg dat je ALLES installeerd. Sommige "presets" moet je los installeren. Je importeert de video, en je drukt "ctrl + f8" in. Nu komt de optie tevoorschijn om een ondertitelbestand toe te voegen. Je maakt de "job" en start met het configureren. Klaar! Toegevoegd na 1 minuut: De ondertiteling zit nu vast in de film.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100