Samsung Galaxy S3 & iPad Mini: welke heeft de beste prestaties?

Ik heb een S3 en wil de iPad Mini kopen, ben erg benieuwd naar welke beter presteert (wat zwaardere games bv. schietspellen/shooters)

Weet jij het antwoord?

/2500

De Ipad mini zal wel beter en geschikter kunnen zijn voor zwaardere games aangezien S3 een mobiel is en minder geschikt voor zwaardere games is.

Volgens dit filmpje is de iPad Mini sneller! Maar de samsung galaxy s3 is ook heel snel! Veel plezier met je keuze

Zet de specificaties van de iPad mini en Samsung S3 naast elkaar. (Bronnen toegevoegd) Sowieso heb je met de iPad mini een groter beeld, is ie sneller en kan hij langer mee qua accu. Mij lijkt die daarom geschikter voor (zwaardere) spelletjes. Zoek je echter ook meteen een nieuwe mobiel, dan zou ik voor de Samsung S3 gaan, gezien je dan alles in een hebt. Succes met je keuze! Ps: linkjes zijn aan elkaar geplakt omdat ik reageer via de mobiel. Het zijn echter 2 verschillende. Een met de specificaties van de Samsung S3 en een met de specificaties van de iPad mini

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/319218/sams...

Sowieso de S3. Hij heeft een 1.4GHz quad core, en dan komt de iPad Mini met een 1GHz dual core. Dat valt al niet eens te vergelijken. Daarnaast heeft de S3 1GB RAM, terwijl de iPad Mini 500mb heeft. Ook een aardig verschil, vooral met dat grote scherm. Je ziet zelf maar. Hieronder een site die allerlei apparaten met elkaar vergelijkt. Eerst staan er redenen waarom de S3 beter is, daaronder redenen om de iPad Mini te kiezen.

Bronnen:
http://versusio.com/en/samsung-galaxy-s3-v...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100