Hoe zet ik gemaakte filmpjes met mijn iphone terug op mijn iphone?

Ik heb een iphone 4s. Maar wil hem helemaal leeg maken. Nu heb ik wat leuke filmpjes gemaakt maar de vorige keer na helemaal leeg maken kreeg ik wel mijn foto's terug gezet maar niet mijn filmpjes!

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel dat je alles handmatig overzet (wat ik niet aanraadt) zou je het heel omslachtig kunnen doen volgens mij. Als je bekend bent met Dropbox moet je anders daar even een account op aanmaken (www.dropbox.com). Installeer de app van Dropbox. Zet je filmpje op je computer in de Dropbox map en dan verschijnt deze in de dropbox app op je iPhone. Als het goed is (met foto's in ieder geval) kan je dan op je telefoon in Dropbox het filmpje bekijken en naar je telefoon opslaan! Ik weet dat het omslachtig is, maar dit is inderdaad een lastig probleem waar ik ook nogal vaak tegenaan loop. O, als je je telefoon herstelt vanaf een back-up op je computer zou hij alles in 1 keer moeten overzetten!

Bronnen:
www.dropbox.com

Zoals al eerder werd geschreven, je moet je media uploaden, dat kan oa met dropbox maar ook bijvoorbeeld met skydrive. Maar je kan er ook voor kiezen om je bestanden eerst op een pc/laptop/mac te zetten en daarna als je klaar bent alles weer terugplaatsen op je toestel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100