Hoe krijg ik zo snel mogelijk mijn Whatsapp weer aan de praat?

Bij het openen van een Whatsapp-chat krijg ik het volgende bericht: "Je Whatsapp-dienst voor +316........" is verlopen op 16-11-2012. Wil je de dienst kopen?".

Ik wil dit best, maar dit moet via Paypal. Ik heb geprobeerd daar een account aan te maken, maar het duurt 2-3 dagen voordat mijn rekening bevestigd kan worden (zij storten 2 bedragen, om te bevestigen dat het mijn rekening is). Hier heb ik het geduld absoluut niet voor, heb Whatsapp weer zo snel mogelijk nodig. Wie kan mij helpen dit toch weer zo snel mogelijk te gebruiken? Als het gratis kan, is het helemaal mooi ;-)

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Via creditcard betalen.

Heb je een iphone ? Zo ja dan kan je het gratis krijgen als je het jaibreakt en installous er op installeert, zo nee? Dan moet je betalen.

Whatsapp verwijderen en weer opnieuw instaleren,dan ben je voor een jaar van dit probleem af. Na een jaar dit weer herhalen. Toegevoegd na 44 seconden: Als je niet weet hoe je het moet verwijderen zeg het dan even in een reactie dan leg ik het je uit,vertel dan ook wat voor telefoon je hebt.

Geduld hebben

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100