Ik zoek een mooie mobiel voor minder dan 80 euro die touchscreen/android market/wifi/ bluetooth heeft, prepaid.Weet iemand welke mobiel geschikt is?

Ik wil graag een los toestel die er ook nog wel mooi uitziet en wifi en playstore heeft! Ik wil hem graag goedkoop omdat ik hem zelf betaal en ik heb niet zo veel geld...

Weet jij het antwoord?

/2500

Vodafone Smart II (Vodafone) of de Samsung Galaxy Pocket (Telfort). Je kunt natuurlijk ook een tweedehands simlockvrije telefoon kopen op marktplaats zoals de Samsung Galaxy Mini.

Voor €10 extra heb je een Samsung Galaxy Y; voor zijn prijs een relatief goede toestel: voor €90 te koop bij de Kijkshop(.nl), met Vodafone en T-Mobile. Wanneer je Tele2 hebt is het toestel €75, bij KPN €110, bij Hi €100 en SIM-lockvrij €120.

Ja dat klopt,maar dan is de kans wel groter dat hij bijvoorbeeld kapot is.dus als ik jou was zal ik hem niet van marktplaats kopen.en als je hem in de winkel koopt is hij natuurlijk nog helemaal nieuw.en is er dus niks kapot. + dat je meestal nog een paar jaar garantie krijgt ook.ik zou het wel weten hoor.succes ermee:-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100