Hoe kan het dat de batterij van mijn iPhone 4 zo snel leegloopt?

Ik heb hem heel de tijd opgeladen en nu heb ik hem een uurtje gebruikt en de batterij is nu al voor 60% vol. Hoe kan dat? En wat is er tegen te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

de batterij is op. je zal een nieuwe moeten kopen.

Als je dingen als GPS en WiFi continue aan hebt staan, trekt je batterij snel leeg. Speelde je spelletjes? Iets met 3D? Dat laat je batterij ook snel leeglopen. Hoe lang gaat de batterij mee als je niks doet? Houd het even in de gaten en ga anders terug naar de winkel voor een nieuwe accu.

Als je veel Apps speelt gaat de batterij sneller leeg. Een tip is om hem 's nachts uit te zetten of in de oplader te doen.

Door de huidige mogelijkheden van een smartphone, gaat dit helaas ten koste van de batterij. Door alle spelletjes en opties trekt deze snel leeg. Een aantal tips zijn om wifi, gps en andere opties uit te zetten die je op dat moment niet gebruikt. In de bijlage staan nog meer tips. Een advies is om de batterij pas op te laden wanneer hij helemaal leeg is, anders krijg je een "luie" batterij die snel kapot gaat. Veel succes!

Kijk eens hoeveel apps je op de achtergrond hebt lopen (2x homebutton indrukken). Waarschijnlijk heb je daar je een heleboel apps die stiekem nog stroom vreten. Door daar een app ingedrukt te houden kun je de apps echt afsluiten. Als het goed is gaat je iPhone nu een stuk minder snel leeg.

Heb je het scherm misschien erg vel staan? Als je tijdens het opladen op je mobiel zit word je accu steeds slechter! Ik hoop dat je hier iets aan hebt

Het zou ook kunnen dat je hem te lang op de oplader hebt staan dus als die bijvoorbeeld al helemaal vol stond dat die dan nog verder is gaan opladen en dan kan je batterij beschadigen en het gevolg is dan dat de batterij sneller lee gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100