Hoe zet je foto's van je blackberry naar je iPod over.

Ik wil graag mijn foto's van me blackberry naar me iPod overzetten zonder internet of bluetooth te gebruiken. Want bluetooth doet het niet op me iPod. Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

je iPod aansluiten op je computer, map met foto's openen, blackberry (sd-kaart) aansluiten op je computer, map openen waar je foto's inzet en dan de foto's van je iPod naar je blackberry kopiëren. Toegevoegd na 1 minuut: Oeps verkeerd om, hetzelfde doen, maar dan foto's van blackberry naar je iPod kopiëren. Toegevoegd na 1 minuut: Oeps verkeerd om, hetzelfde doen, maar dan foto's van blackberry naar je iPod kopiëren.

Misschien via de computer overzetten?

Als je een SD kaartje hebt waar de foto's op staan, dan kun je deze op je computer zetten. Hierna moet je iTunes openen, klikken op de iPod waar je de foto's op wilt zetten en dan bovenin op 'fotos' o.i.d. Klikken. Je kunt dan ervoor kiezen om bepaalde foto's van je computer over te zetten op jouw iPod. Het werkte in ieder geval zo met een iPod Touch, en ik ga er vanuit dat dit voor elke iPod werkt. Het belangrijkste is dat het via iTunes moet om de iPod proper te laten werken. Hen kan ook via de Windows Verkenner / Finder dmv drag&drop, mijn ervaring is echter dat niet alle foto's terug te vinden waren op de iPod.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100