Hoe gebruikt men zijn smartphone wanneer ze een abonnement hebben van 1000MB internet?

Heb nu een normaal abonnement en verbruik niet meer dan 100MB per maand.
Ik zal waarschijnlijk gaan overstappen naar Simyo. Voor een blackberry internet hebben ze maar 1 bundel, 1000MB. Ondanks dat is Simyo nog steeds de goedkoopste.

Dus als ik straks 1000MB internet kan, dan kan ik mijn manier met omgaan van mijn smartphone veranderen. Maar wat voor zaken kan je dan doen, youtube-en is een optie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik had voorheen een blackberry curve met blackberry internet 1000 mb en had de hele dag msn aan staan. Checkte om de 10 minuten nu.nl en me facebook. Youtube filmpjes heb ik nooit gekeken want dat ziet er niet uit op blackberry.

Net als ieder ander. Je wordt wat gemakkelijker in het verbruik en gebruik. Net als het "normale" internet gebruik wat je thuis doet op je pc. Nog niet zo lang geleden had je ook hier voor datalimieten. Ik had bij mijn isp een datalimiet van wel 2 gigabyte per maand, en als je daar overheen kwam moest je ook gewoon bijbetalen. Deze twee gig lijkt nu weinig, maar toen was dat al aardig veel en gek genoeg moest ik er moeite voor doen om zelfs daar overheen te komen. Nu heb ik deze zelfde grens binnen een dag al wel bereikt, je zoekt wat gemakkelijker, surft wat rond, bezoekt fora, kijk video. iets wat toen eigenlijk niet echt haalbaar leek. Maar je leert er mee omgaan en nu staat hij 24/7 gewoon online, het gaat gewoon vanzelf. Voor een smartphone zal dat uiteindelijk net zo worden en dan stelt die 1000 Mb ook niets meer voor. Denk maar aan navigatie, streaming video's uploaden, tv kijken, alles gaat wennen zo ook die 1000 Mb. geniet ervan, zolang het nog nieuw is is het nog bijzonder. Met een maand of wat weet je niet anders meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100