Is een silicone case of een plastic case sterker voor je mobiel?

Ik heb een Galaxy S2 en vind dit hoesje heel mooi: http://www.dealextreme.com/p/protective-rubber-gel-silicone-back-case-for-i9100-galaxy-s2-black-70754 . Maar is dit goede kwaliteit? Zo nee, wat is dan een goed hoesje voor mij? Graag een linkje

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze is hard en niet te duur: http://www.mobilefun.co.uk/otterbox-for-samsung-galaxy-s2-commuter-series-p29717.htm

toch zou ik niet voor een hard case gaan zoals genoemd hierboven! een hardcase breekt sneller en een siliconen case (zoals in jouw link) vangt meer schokken op als de telefoon zou vallen, aangezien deze meeveert. Ik zou kiezen voor de siliconen case in ieder geval!

Ik zweer al geruime tijd bij de siliconen covers, daar deze bij een val of stoot de schok beter absorberen dan een hardcover. Toegevoegd na 8 minuten: Op markplaats staan ze ook; http://link.marktplaats.nl/526825974 Mischien gemakkelijker met bestellen.

leuk al die meningen en ideeen. Wat ben je van plan? Met jouw telefoon handbal te spelen? Zo'n hoesje beschermd tegen krassen op de achter en zijkanten. Het beeldscherm is echter niet beschermd. En wellicht is dat juist het meest kwetsbare deel van de telefoon. Weet je telefoons zijn niet ontworpen om te vallen en hoesje of hard of zacht geven maar een gedeeltelijke protectie. Ik heb genoeg telefoons gezien die na een val inclusief hoes beschadigd waren. Geen garantie dus. Tegen normale gebruikssporen helpen ze wel. De harde zijn glad, de siliconen versies liggen prettiger in de hand. Voor het geld zou ik gelijk 2 va die zwarte kopen dan bespaar je verzendkosten en hebt altijd een reserve.

Siliconen case heeft wel een minpuntje. Wanneer je het uit je broekzak wilt halen komt heel je binnenzak mee :P

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100