Waar kan ik mijn iPhone repareren?

Ik heb een iPhone 3Gs! Maar er is een probleem: Als ik oordopjes in de aansluiting van mn iPhone doe gaat alles goed, maar als ik de oordopjes in mijn oren doe hoor ik het heel zacht, en als ik hem harder wil zetten werkt ie niet! Alleen als ik hem heel diep in de aansluiting doe werkt ie! Ik heb dit probleem met alle oordopjes in mijn iPhone!
Waar kan ik dit reparen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien kan je op marktplaats een advertentie zetten, dan komen er vast wel reacties binnen van mensen die het kunnen repareren! -xxx- Joyce

waar je het toestel hebt gekocht zullen ze het wel kunnen repareren. of ga naar een winkel van Apple.

Waarschijnlijk zit er een plukje stof in de 3,5 mm aansluiting van de oortjes. De plug kan dan niet geheel doorgeduwd worden tot de diepte die de contacten nodig hebben. Je kunt dit eenvoudig zelf oplossen door met een houten prikkertje of een uitgebogen paperclip het stofbolletje te verwijderen.

Kijk eens of er geen vuil in zit ! In de opening Vd oordopjes . Dan is het thuis . Lukt dat niet ! Hebje nog gararantie terug naar de leverancier . Geen garantie , zoek zo'n rep winkel . Ik heb met totaal zgn niet te rep door t Mobille ,goede ervaringen met zo'n klein reparatie winkeltje heel goede ervaringen

Ga eens naar wat telefoon winkeltjes in je stad. Van die niet erg bekende telefoonwinkeltjes die telefoons repareren en hoesjes verkopen enz. Vraag aan verschillende winkels wat dit kost en zoek de goedkoopste uit. Ook kun je googelen onder 'iphone geluid reparatie *naam van je stad*' en vindt je veel prijzen enz. Hier kun je ook de goedkoopste uit kiezen. Succes !;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100