Heeft iemand ervaring met MyHotSpot van TMobile?

Ik heb een Ipad 2 die ik ook graag buitenshuis (dus niet-wifi) wil kunnen gebruiken, zonder al te veel extra kosten te maken.
Op de site van TMobile ben ik (reeds klant met Iphone 3Gs, onbeperkt Internet (abb is bijna twee jaar geleden afgesloten, toen kon dat nog) MyHotSpot tegengekomen, voor 15 euro + 1GB extra per maand.
Iemand ervaring / tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tip: neem een dubbele simkaart op je T-mobile nummer. Nadeel is wel dat als je je IPad via 3G gebruikt je je telefoon moet uitzetten en andersom.

MyHotspot geeft jou als T-Mobile iPhone gebruiker de mogelijkheid jouw iPhone in te zetten als mobiel WiFi apparaat waardoor bijvoorbeeld jouw iPad via WiFi gebruik kan maken van het internet, via jouw iPhone. Het zal je niet helpen je iPad zelfstandig te laten verbinden met het internet, zonder jouw telefoon in de buurt. Het is een beetje vreemd dat je bij de Nederlandse mobiele aanbieders wel voor een iPhone extra moet betalen voor deze functionaliteit, maar bij Androids niet. Zal wel met de draagkracht van de verschillende gebruikers klasse te maken hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100