waarom lukt het niet meer om via itunes mijn aankopen over te zetten van mijn ipod naar itunes?

ik heb een nieuwe pc en wil dus mijn apps weer in itunes zetten. nu lukt dit niet meer via: bestanden; aankopen overzetten van ipod. hoe kan dit? als ik het nu doe geeft hij bovenin aan dat hij ze overzet maar dat doet hij dus niet. hoe kan dat?

de vraag is eerder gesteld door mijzelf maar daar waren geen (goede) antwoorden opgegeven. dus vandaar nog een keer deze vraag:
oude vraag:
http://www.goeievraag.nl/vraag/lukt-itunes-aankopen-zetten-ipod.248072

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet je eerst aanmelden in iTunes

Dat is weer een Apple streek. Je kan wel wel muziek van je pc op je ipod zetten, maar niet andersom. Zogenaamd vanwege auteursrechtenbescherming e.d. Maar er is wel een trucje. Als je je ipod op de pc aansluit en klikt wat er op staat, dan moet je ook de verborgen bestanden weergeven en dan zie je een map met music. Die map kun je dan weer kopieren naar je pc. Alleen heeft apple alle bestanden wel een 4 letter code gegeven en herken je dus niet zo maar wat er op staat. bovendien heeft ie alles door elkaar gegooid. En alles weer terug in Itunes zetten was een megaklus als ik me goed herinner. Maar ... er zijn ook goede alternatieven voor Itunes, waar het je misschien beter mee lukt. De programma's Songbird en Mediamonkey bijvoorbeeld. Google maar eens op alternatieven voor Itunes.

Ja dit probleem had ik ook met mn iphone... Bleek dat je maar kan koppelen aan 1 itunes en dat was nog de oude voor muziek. Je moet dus je ipod koppelen aan je nw itunes en dan opnieuw laten configureren. Hij gaat dan alles wissen en opnieuw erop zetten, je bent wel al je playlists kwijt :-( Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100