Er staat een internet icoon met een 1 erachter op het bovenstedeel van het startscherm op mijn blackberry curve. Wat betekent dit?

Er staat een geel geblokt internet icoontje (op de plek waar je ook kunt zien dat je nog ongelezen smsjes hebt, of ongelezen berichten, updates etc.) Wat betekent dit icoontje? Ik heb al gezocht op mijn blackberry internet, maar kon niks vinden.. Ik hoop dat iemand het antwoord weet!

bvd, Esmée

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit betekent meestal dat je een wap bericht hebt. Vaak krijg je die als je op internet was en je verbinding viel weg. Sommige sites sturen je dan zo een bericht om je te herinneren die site weer te bezoeken. Als ik het goed heb kun je het oplossen met het volgende: Ga naar je mail. klik op een willekeurige mail , Klik dan op je Blackberry toets en scroll naar beneden. Kies de optie "map weergeven" als je dan weer naar beneden gaat, zie je je wap inbox. Daar kun je de berichten verwijderen en je "probleem" is opgelost. staan ze niet in je wap inbox kun je bovenstaande herhalen en even je andere inboxen controleren. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100