Op mijn blackberry staat het logotje van de blackberry internet service, maar ik kan niet pingen of mailtjes ontvangen?

Ik weet dat het even duurt voordat je verbonden bent met de blackberry internet service. Maar als ik verbonden ben hoor hij het dan niet gewoon te doen?

Toegevoegd na 59 seconden:
Whatsapp werkt ook niet...

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je een Blackberry abonnement?

Ookal heb je wel internet op je telefoon, veel providers blokkeren standaars de blackberry internet service. Je moet dan een speciaal abonnement bij ze afnemen. Dit o.a. Omdat ze niet kunnen zien of je tethering gebruikt en ze je daar niet op af kunnen rekenen. Neem dus contact op met jouw helpdesk om dit op te lossen.

Whatsapp werkt ook zonder Blackberry internet , je hebt dus nog geen internet verbinding. Heb je hem wel al geregistreerd? als dat het geval is dan kun je nog even bellen naar iemand al is het maar 5 seconde. Dan trek je daarna de batterij er even af terwijl je telefoon aanstaat. Dan de batterij er weer op zetten en de kans is groot dat hij het dan zal doen. Mocht je hem nog niet via je telefoon geregistreerd hebben geef dan even door welk type je hebt. Heb je ook je email al geactiveerd? probeer dat anders ook even te doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100