Wat zijn de beste en niet misbare cydia apps?

Wat zijn nou echt de must-haves en niet misbare apps uit de cydia appstore?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is voor iedereen denk ik verschillend maar welke ik gebruik zijn toch wel: full web browser dus het hele scherm is dan je internet pagina zonder vervelende balken en installous gebruik ik ook erg vaak.

- Sbsettings (met activator) = absoluut must!! Een slide-in scherm waarin al je instellingen onder handbereik zijn. Onder meer een processkiller om apps uit het geheugen te gooien, maar nog veel meer!! - Mywi: maak in 1 druk op de knop een hotspot van je iphone! Overal internetten via het draadloos netwerk van je iphone! - cameralock: een camera in je lockscreen, zodat je direct kunt fotograferen, zonder dat je eerst hoeft te unlocken, om dan ook nog eens de camera app helemaal te moeten starten!

-Mxtube, zo kan je filmpjes van youtube downloaden en later in een keer weer afspelen -Installous, met deze app kan je bijna alle appstore apps gratis downloaden -AndroidLockXT, hiermee kan je een ander soort code op je iphone instellen -Bitesms, sms maar dan beter -Fice icon dock, hiermee kan je 5 icons aan de onderkant zetten -Infinifolder, zo kan je oneindig apps in een folder gooien, dus nu geen 3 mapjes meer voor al je games bijv Dit heb ik er opstaan en vind ik voormijzelf het belangrijkst, maar dat verschilt per persoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100