welke tablet is aan te raden?

aub geen ipad 2

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan de ipad 1 if galaxy tab

die samsung galaxy ll zijn toch wel aardig goed ;)

De Eee Slate EP121 van Asus schijnt erg goed te zijn. Deze heeft Windows 7 als OS en heeft ook een i5 processor. De tablet heeft ook een Solid State Drive (SSD) van 32 of 64 gigabyte. Zie bron voor meer informatie.

Ik heb een Asus Eee Pad Transformer met docking keyboard. Ideaal, net een gewone netbook, maar dan op Android. Supersnel, extra accu power, USB-host, SD-kaart ingang. Dingen die de iPad niet heeft. Dus ideaal voor internet, video's bekijken, foto's selecteren op vakantie en backuppen op een USB-HDD, en nog veel meer.

Ik heb vele tablets geprobeerd, maar tot nu toe is de iPad 2 toch de beste. Deze is snel, reageert erg goed met het touchscreen. Bij de andere tablets had ik last van vastlopers, traag reagerende touchscreen enz. Maar goed als je geen iPad 2 wilt hebben, dan moet je dat zelf maar ondervinden ;-)

Bronnen:
http://touchipod.forum2go.nl

Dan de Motorola Xoom of wachten op de Optimus Pad van LG. Mocht je er nu een willen, dan is misschien de Samsung Galaxy TAB 10.1V een leuk toestel

Heb sinds kort de playbook van Blackberry, supersnel en erg scherp beeld, er zijn al vele apps beschikbaar en binnenkort kun je ook android apps draaien op de BB en komt e.mail beschikbaar ook zonder BB telefoon. Installeren is een fluitje van een cent en synchroniseren met automatische backup werkt perfect. Ben uiterst tevreden over de BB ondanks scherm van7 inch, is erg hanteerbaar zelfs. ook als e reader met een app van 99 cent zeer goed te gebruiken. Kortom, fijn en degelijk tablet.

Kijk een naar dit artikel: http://www.tabletsmagazine.nl/2011/07/vergelijking-ipad-2-transformer-galaxy-tab-10-1-playbook-xoom-en-touchpad/ Veel succes met je keuze!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100