Hoe kan ik muziek van mijn iPod naar iTunes kopiëren?

Ik wil mn iPod synchroniseren met onze nieuwe laptop, maar dan krijg ik de melding dat alle bestaande muziek op mijn iPod wordt vervangen door de muziek in mijn iTunes bibliotheek, maar die is leeg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het programma 'sharepod' maakt het mogelijk om je complete afspeellijsten/albums etc over te nemen en op je schijf te zetten.

Je kunt niet muziek van je ipod op je computer zetten in itunes. Als je bibliotheek leeg is dan zul je daar eerst muziek in moeten zetten wil je kunnen synchroniseren zonder dat je ipod leeg komt te staan. Toegevoegd na 8 minuten: Misschien kan je er software voor krijgen om het wel voor elkaar te krijgen?

heb ik ook lang mee zitten prutsen, ik ga morgen langs bij media markt daar zouden ze het me vertellen

Hier zijn meerdere soorten software voor. Hebben even snel gegoogled en kwam op dit uit!

Bronnen:
http://pc-en-internet.infonu.nl/software/1...

Apple zorgt dat je iPod, als standaardinstelling, automatisch de muziek synchroniseert, dus upload op je iPod, als je je iPod aan je computer aansluit. Je iPod wordt dus ook gesynchroniseerd wanner je iTunes muziekbibliotheek leeg is (aangezien dit de instelling is van je iPod). Stel dat je je iPod dan wilt opladen op de computers van jouw school (mét iTunes, maar zonder muziek in de bibliotheek), zullen aan jouw muziekbestanden op je iPod worden verwijderd. De muziekbestanden die op je iPod staan kun je onmogelijk overzetten naar je computer of je iTunes muziekbibliotheek. Ook kan je onmogelijk muziek uploaden via een andere software. Apple beschermd haar producten en diensten namelijk heel zorgvuldig. Het is bijvoorbeeld ook niet mogelijk om legaal aangekochte muziekbestanden (uit de iStore), over te zetten naar je computer (ook al betaal je ervoor), je kan ze enkel uploaden op je iPod of afspelen via iTunes zelf. Nu, kan je je iPod dan instellen zodat die niet steeds gaat synchroniseren als je iTunes opstart en je iPod is aangesloten? Jazeker! Door je instellingen (aan te passen via iTunes) -> iPod van .. -> Opties -> "muziek en video's handmatig beheren." Hierdoor kan je zelf kiezen of je nieuwe bestanden op je iPod zet of niet. Ook vermijd je dat reeds upgeloade bestanden verwijderd worden.

Bronnen:
Uit eigen ervaring en gebruik van iTunes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100