Wat is het goedkoopste android toestel?

Ik wil een android toestel kopen maar ik weet echt niet welke de goedkoopste is ik zoek er eentje die een led flash heeft.
HTC Wildfire is goed maar iets te duur...
Iemand ideeën?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zelf de htc desire, die bevalt me prima! Ik weet niet hoeveel die op dit moment kost, maar de htc desire, is echt een geweldige telefoon. Android zit er ook op, hij is me nog nooit tegen gevallen en heb hem bijna een jaar. (sinds die uit is) Je krijgt ook om de zoveel tijd een systeem update, ook erg fijn! Nog vragen, stel ze maar:) 'Ferr.

Kijk op kieskeurig en vul daar een telefoon in die je wilt hebben en kijk waar ze de goedkoopste hebbe en kijk naar de cijfer wat ze er voor geven en kijknaar de beoordelingen.

Bronnen:
http://www.kieskeurig.nl/telecom

Over een tijdje komt de Samsung Galacy Ace in de winkel voor rond de 169,- , ik denk toch zeker de moeite waard als ik naar de revies en specificaties kijk!

De HTC Tattoo en De Samsung Galaxy Spica

wat ik persoonlijk een goed en goedkoop android toestel vind, is de Samsung S5570 oftewel te Samsung galaxy mini. maar ik denk niet echt dat deze aan jouw voorwaarden voldoen. De Galaxy mini is te koop bij Mediamarkt voor 169 Euro simlockvrij. dit is dan ook echt het beste Android toestel onder de 200 Euro vind ik. er zit een 3.2 MP camera op zonder flits. Dit is dan ook echt het enige nadeel aan het toestel. Er zit een 600 megahertz processor in waardoor je games als Angry birds en apps zoals Google Earth goed en snel kunt gebruiken. overal een zeer degelijk toestel voor de prijs.

Bronnen:
http://www.mediamarkt.nl/mcs/catentry/S557...

hier hebben ze een android toestel, maar dan met iPhone 4 look www.replicaphones.be

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100