Hoe stel je een achtergrond bij het keuzemenu bij de iPhone in?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kan alleen bij iPhone 4

via instellingen en dan actergrond maar je moet wel de 4 hebben

via instellingen en dan achtergrond. je kunt iphone 4 of en eerdere versie met een speciale app helaas weet ik de naam niet daarvan

Boven ios 4.0

Het ligt eraan welke iphone je hebt. Bij de iphone 4 is het sowieso mogelijk om de achtergrond van zowel het keuze menu als het toegangsmenu te wijzigen. Heb je geen iphone 4 dan kun je je iphone jailbreaken. Doormiddel van winterboard of springboard kun je de achtergrond wijzigen. Ook kun je dan allerlei leuke thema's kiezen, andere beltonen en andere pictogrammen.

Bronnen:
http://www.saurik.com/

Met 3 kan het ook, alleen moet je eerst de nieuwe software downloden via İtunes

Dit kan alleen bij de iPhone 3GS en de iPhone 4, met iOS 4 of hoger geïnstalleerd. Je kunt daarna op twee verschillende manieren een achtergrond instellen. 1. Instellingen -> Achtergrond -> Achtergrondje kiezen 2. Foto's -> Tap éénmaal op een foto -> knopje helemaal linksonderin met het pijltje -> Gebruik als achtergrond Daarna krijg je de keuze of je je nieuwe achtergrond wilt instellen voor je toegangsscherm of je beginscherm. Of beide, maar de keuze is aan jou. Toegangsscherm: Scherm dat je ziet als je éénmaal op de power knop drukt wanneer je iPhone op standby staat. Ook wel het lockscreen genoemd. Beginscherm: Waar al je apps staan e.d.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100