Wat zijn ontzettend handige apps voor de iPhone?

Ik heb maar een paar Apps, maar ik denk dat je nog veel meer uit een iPhone 4 kunt halen. Dus wat zijn handige, leuke, ineteressante Apps? Ik bedoel geen games!

Toegevoegd na 10 minuten:
Het mogen alle Apps zijn! Maar als een hulpje. Ik houd heel erg van muziek en Apps die heel handig kunnen zijn in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld een wekker of een nieuws app.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik vind Stanza erg handig, dat is een ereader app. Je kunt superveel gratis boeken downloaden via de app, en ook importeren via de pc.

Dat ligt een beetje aan je interesses... Daar kun je misschien iets aan toevoegen in je vraag? Kunnen we je beter adviseren. Zelf gebruik ik dagelijks de app van nu.nl (gratis). En ik ben dol op lekker (uit) eten. De app van Special Bite (kost geloof ik iets van 2 euro) is super. Die bepaalt waar je bent en geeft je dan tips (+ auto- of looproute) naar fijne restaurants in de buurt. Met recensies van mensen die er gegeten hebben en een link naar de website van het restaurant. Toegevoegd na 8 minuten: Muziek: ik vind Shazam erg leuk. Je hoort een nummer en weet niet meer wie het ook alweer zingt of hoe het nummer heet, dan hou je je iPhone bij het geluid en krijg je snel in beeld naam artiest en nummer. Fun!

Als je vrienden hebt die ook een iphone hebben; Whatsapp. Dan kun je gratis sms'en..

Shazam werd al genoemd maar kan maar 5tags per maand ik zou soundhound aanraden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100