Wat is nu eigenlijk het beste toestel van HTC?

Ik wil niet het nieuwste weten maar het meest gebruiksvriendelijk en waar mee je het meest alles kan veranderen qua htc sense.

Liefst een recente versie van android of windows phone 7 of iets beters.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hier vraag je dus eigenlijk meer een mening, maar ik kan je best veel info geven over htc.. ik heb zelf nu momenteel 12 htc's.. ik heb de htc desire z, nexus one en de htc desire HD laatst gekocht (de nexus one is overigens moeilijk aan te komen als los toestel, of je betaald de hoofdprijs) -de htc desire z vind ik zelf een af-rader het uitklap meganisme werkt wel goed, maar kraakt na verloop van tijd en weet niet wat dat in de toekomst gaat doen, misschien breken of alleen blijven kraken ?.. qua besturing is hij gelijk aan de desire. -de google nexus one is gewoon een wereld toetel, heeft het snap dragon processor 1GHz echt super snel, en is net als alle andere android toestellen makkelijk in gebruik, maar alle plus punten is de prijs ook wel na. -en de desire HD is gewoonweg groot en maakt super mooie filmpjes.. verder is hij wel snel, maar ook heel snel leeg, na 3 uurtjes actief internetten is de accu dus echt leeg zowel via 3g/hsdpa as via WiFi ik denk dat dat er mee te maken heeft dat het scherm zo groot is.. maar dat weet ik niet zeker, en stand-by is de levensduur wel lang maar je wil je toestel wel gewoon kunnen gebruiken dus ik heb hier 3 toestellen kort beschreven.. voor meer htc info.. noem het merk en ik kan je heel specifiek zeggen wat ie doet hoe het besturingssyseem werkt en of ik het een aanrader vind Gr. Eddy

Htc Desire HD is op dit moment het paradepaarde van HTC, die het onder andere tegen de iPhone opneemt... Ik vind dat ook de gebruiksvriedelijkste.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100