waar komen de liedjes die je binnenkrijgt via whatsapp te staan op je iphone?

Een vriendin van me heeft een liedje naar me gestuurd via whatsapp, maar hij kwam ook opeens binnen als spraakmemo en ik kan hem nergens vinden. Hij staat ook niet bij spraakmemo's weet iemand waar hij kan staan?

Weet jij het antwoord?

/2500

liedjes moet je eerst downloaden je kan ze dus alleen afspelen via whatsapp. wil je het echte liedje dan moet je hem als mp3tje (of iets anders weet niet precies wat allemaal werkt maar mp3tje sowieso)op je computer hebben en dan kan je hem naar itunes(en dan via dat op je iphone zetten) dat kan je doen door bij itunes op menu te klikken(rechtsbovenin) en dan op: aan bibliotheek toevoegen. dan zoek je het mp3tje, klik je erop en staat hij erin.(bij muziek en dan recent toegevoegd, upload dat naar je telefoon en dan heb je het liedje.

Bronnen:
ervaring en een nieuwe iphone

Klik in het gesprek op de video, en dan op download. Dan zou het in je filmrol moeten komen staan. Je kan er ook voor kiezen om de naar jou gestuurde foto’s en filmpjes automatisch op te slaan. Ga hiervoor naar Instellingen> Chat instellingen> Sla inkomende media op.

Bronnen:
Niet door mij geschreven door een eerdere...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100