Is het mogelijk om van een telefoonabonnement af te komen als je naar het buitenland vertrekt?

Mijn zoon heeft een vodafone abonn van €60,00 dat nog anderhalf jaar loopt, nu gaat hij voor een jaar naar Afrika en ze willen zijn abonn niet stop zetten, hij mag het afkopen voor het voledige bedrag, door laten lopen wordt ook moeilijk omdat hij daar omgerekent €120 per maand verdient wat voldoende is om van te leven. Dan verkoop je het maar was het advies van hun, maar ja, wie neemt er nu een abonn van een ander over?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

van de Vodafone site Kan ik mijn abonnement tijdelijk stopzetten? Ja, je kunt je abonnement minimaal 3 en maximaal 9 maanden stopzetten. Gebruik hiervoor het formulier Tijdelijk stopzetten abonnement (pdf) .

Bronnen:
http://help.vodafone.nl/cgi-bin/consumer_h...

Nee. In de praktijk is dit niet mogelijk. Je zoon zit met een probleem. Ik heb zelf een contract nog 8 maanden door laten lopen toen ik naar Australie vertrok. Ook het verzoek mijn contract naar de Ozzie poot van Vodafone te verplaatsen was niet mogelijk.

Je kan het op marktplaats proberen ??? vrees dat je de phone er dan wel bij moet geven als dat in het pakket hoorde ?

Nee dat kan niet. Voor zover mij bekend is staat het ook in de voorwaarden. Een hoop mensen realiseren zich niet dat een "gratis" telefoon huurkoop is. Je betaalt dus niet alleen voor de belminuten of sms'jes maar ook voor de telefoon. Als je niet wilt afkopen of niet iemand anders kan strikken voor overname dan kan je beter het abonnement door laten lopen en dus per maand aflossen. Toegevoegd na 1 minuut: Ps. Wellicht is het wel mogelijk om het abonnement wat lager te zetten en zo maandkosten te drukken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100