In België hebben we http://www.fietsnet.be om fietsroutes uit te stippelen. Wat is de Nederlandse tegenhanger hiervan?

In België wordt Nederland aanzien als HET fietsland, dus ik vermoed dat jullie ook een interactieve site hebben om fietsroutes uit te werken. Wij gaan binnenkort op vakantie naar Nederland en willen daar ook fietsen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Fietsrouteplanners van de Fietsersbond http://www.fietsersbond.nl/fietsrouteplanner

op de site van het GVB kan je ook fietsroutes kiezen, wat cool dat nederland word gezien als het fietsland!

als je een echte routeplanner bedoelt, zoals anwb. dan bestaat het niet, wel een aantal recreatieve routeplanners! gewoon fietsrouteplanner in typen bij google!

http://www.fietsen.123.nl/page/fietsknooppunten. Op deze site vind je een heleboel informatie m.b.t. fietsroutes. Toegevoegd na 1 minuut: Bij de ANWB kun je fietsroutekaarten halen.

De onderstaande link heb jullie ook in België. Verder is het allernieuwste in Nederland, De Knooppuntenroute, overal langs de fietsroute's kun je dan van het ene naar het andere nummer fietsen. De kaarten hiervoor kunnen jullie in elk VVV kantoor kopen en dan van elke provincies. Ik heb een B&B in Nederland voor fietsers en wandelaars en De Knooppunten route wordt het meest gebruikt en bevalt erg goed. De kaarten zijn ook te koop bij de ANWB. http://www.anwb.nl/fietsen/fietsroutes/soorten-routes,/knooppuntroutes/Knooppuntroutes.html

Bronnen:
http://www.fietsen.123.nl/page/fietsroutes...

Voor stukken die je gewoon van A naar B wilt fietsen (dus niet speciaal rekening houdend met recreatieve routes) kun je Routenet gebruiken. Routeberekening voor veel landen, met keuze voor auto, auto-met-aanhanger, truck, fiets en te voet.

Bronnen:
http://www.routenet.nl/default.aspx

Ook handig voor wie in België wil knooppuntfietsen is de routemaker op de nieuwe site http://www.knooppunter.com Supermakkelijk en overzichtelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100