Kan het kwaad als je paar dagen hardlopen overslaat ?

Ben met een schema bezig en Zaterdag heb ik voor hardlopen en Maandag een pauze en vandaag heb ik er niet zoveel (zin) in slaap te kort gevoel.

Wil het morgen weer oppakken.

Toegevoegd na 1 uur:
Voor hardlopen = voor het laatst hard gelopen

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee hoor, dat maakt helemaal niets uit. Luisteren naar je lichaam is het belangrijkste, als jij moe bent, kun je beter rust nemen. Morgen is er weer een dag en ga je weer verder. Een dagje rust extra kan juist goed zijn, kunnen je spieren goed herstellen.

Ik "moet" altijd minimaal twee rustdagen hebben anders herstel ik niet goed en loop ik mezelf blessures. Maar ik ken ook mensen die dat helemaal niet nodig hebben. Het is dus inderdaad het belangrijkste dat je luistert naar je lichaam. Als ik gestrest of te moe ben en ik ga toch lopen eindigt het altijd in pijntjes en gedoe en ben ik verder van huis. Hardlopen is hartstikke leuk en dat moet het ook vooral blijven. Succes met je schema en het opbouwen.

Ik loop elke dag ook hard. Maar als ik een dagje oversla, denk ik de volgende dag weer hetzelfde. Dus ik moet altijd een vast ritme hebben. Maar als je het echt niet strekt zou ik het niet doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100