Wat is een leuk uitstapje voor een meisje van 8?

Zaterdag komt mijn nichtje van 8 bij ons logeren, wat zou leuk zijn om dan te gaan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Doe vooral niet teveel, zou ik zeggen. Mijn nichtjes van 6, 8 en 10 komen regelmatig logeren en wat vinden zij nou het leukste: lekker keutelen met de kat en met mij. Zoek inderdaad iets leuks op voor een paar uur: het park (met dit weer lekker picknicken), de kinderboerderij of de film. Doe samen boodschappen: heb je meteen hun favoriete drankje en chippies in huis. Of ga thuis iets leuks doen. Appeltaart bakken is bij ons favoriet. Wat ik wel altijd doe, is buiten de deur eten. Zij mogen bepalen waarheen we gaan, meestal wordt het een eetcafe bij mij in de buurt. Zij vinden dit geweldig, kijken hun ogen uit en ik hoef niet de hele tijd aan te horen dat zij de spaghetti niet lusten want mama maakt die heeeeeel anders...

Naar de dierentuin?

koekjes of pizza bakken, dat soort dingen. Of sieraden maken.. Als ze een beetje op mijn nichtje lijkt heeft ze de dierentuin al een keer of 10 gezien, en voegt dat niet zoveel toe..

Het wordt redelijk goed weer zaterdag, ga naar het speeltuin in het nabijgelegen gemeentepark, en daarna ergens een pannekoek eten!

Skydiven. Nee, een dierentuin of speeltuin doet veel goeds. Er is ook een overdekt speeltuin: Speelstad Oranje (zie link)

Bronnen:
http://www.speelstadoranje.nl/

Vraag het haar.

ballorig. speelt iedereen met iedereen heeft ze zo een paar vriendinnetjes voor de tijd dat je er bent, je kan er patat eten enzo en de entree kost onder de 6 euro geloof ik, hier is het altijd geslaagd, heb je geen ballorig in de buurt er zijn altijd wel dingen die erop lijken. het is gewoon een grote indoor speeltuin met luchtkussens en ballenbakken glijbanen enz. heel leuk voor haar. gr Toegevoegd op 29-04-2009 13:04:30 en dat is alleen maar 6 euro voor haar begeleiders zijn gratis volgens mij.

Bronnen:
http://www.ballorig.nl/

Duinrel, efteling of ponypark<--(ben even de naam vergeten).

Hangt er vanaf wat haar interesses zijn en waar je woont. Als je in de buurt van de zee woont, zou je schelpen kunnen verzamelen op het strand en daar leuke dingen van maken. Woon je meer in de buurt van het bos, dan zijn denne-appels een leuk alternatief. Een kinderboerderij doet het ook vaak leuk. Woon je in de buurt van Assen, dan is het verkeerspark een leuk uitje, daar kunnen kinderen spelenderwijs verkeersregels leren in hun trapauto'tjes...

Naar het bos, strand, de stad in, kinderboederij, stukje fietsen, naar een pannenkoekenboot.

Dat zijn er teveel om op te noemen, enkele voorbeelden zijn: - Dierentuin - Pretpark - Zwembad

Een zwemparadijs, als ze van zwemmen en spelen houdt.

Speeltuin = altijd succes.

kettingen maken bij beadies of een ander soort kralenwinkel

(sorry lees niet eens eerst de reacties...) Naar de Efteling NATUURLIJK!!!!

Koningin Juliana Toren

Het is best moeilijk. Je moet kijken wat zij leuk vind. Als ze van koken houd ga daar wat mee doen enz.

Bakken, spellen, zwembad, pretpark, playstationen.

Vraag haar op een speelse manier wat ze leuk vind en waarom. Een dierentuin kan ook een bezoek aan een kinderboerderij of een park zijn. Een natuurgebied met stuifzand kan net zo leuk zijn als het strand. Een speeltuintje in de buurt kan net zo leuk zijn als een pretpark. Het eenvoudige dicht bij huis is makkelijk af te breken en het minst vermoeiend. Samen koken, boekjes voorlezen, naar het zwembad als het warm is. Aandacht geven is het meest belangrijk. Ik hoop dat er iets bij zit. Toegevoegd op 30-04-2009 22:33:03 O o, ik zie nu pas de reactie van de tweede pagina. Het sluit wel aan bij de overige reacties. Veel plezier in elk geval!

Lekker met de kleine meid naar een kinder boederij vaak hebben ze daar ook wel een speeltuin waar ze zich kan vermaken. Als je dan eventueel met de fiets er heen kunt rijden kun je onder weg ook nog een frietje of een ijsje gaan eten en lekker ergens gaan zitten. Maar wat je ook gaat doen veel plezier.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100