Is het nog zinvol om gymnastiekoefeningen voor de bovenarmen te doen ?

bij een bepaalde leeftijd wordt de huid zachter
strakke bovenarmen zijn mooi maar hoe komt iemand weer daaraan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, het is zinvol om je bovenarmen te trainen. Bij het begin van de zomer zijn het vaak je bovenarmen die je tegenhouden om de korte mouwen boven te halen. De winter verslapt je huid waardoor je bovenarmen er futloos en moe uitzien. Wij geven enkele handige tips om je bovenarmen in een mum van tijd strak te krijgen. De handigste truc om je armen te trainen is ook meteen de meest voordelige. Je hebt er zelfs geen gewichtjes voor nodig. Breng je armen langs je op schouderhoogte en begin knijpbewegingen met je handen te maken. Blijf deze oefening gedurende 3 minuten doen vooraleer je je armen voor je uit brengt. Hou ze nog steeds op schouderhoogte en herhaal de oefening. Schud daarna je armen even los. Schakel daarna over naar de T-oefening, en overigens meest bekende armspieroefening. Hou je armen naast je lichaam met de palmen naar je lichaam gericht. In elke hand hou je een gewicht. Heb je geen gewichten? Gebruik dan flesjes water. Til je armen zijwaarts op, hou deze positie even aan en laat ze dan terug zakken. Herhaal deze oefening 20 keer. Ga daarna terug met je armen in rustpositie langs je lichaam staan. Hou de gewichten in elke hand en strek je armen voor je uit. Zorg ervoor dat de palmen van je hand naar boven gericht zijn. Plooi je armen daarna naar je schouders toe en laat je armen langzaam terug naar voren zakken. Vergeet tijdens het trainen je eigen lichaam niet. Wanneer je teveel oefeningen in één keer doet, kamp je de dag erna met spierpijn. De kans dat je dan nog met evenveel zin je oefeningen blijft doen, is wel erg klein.

Bronnen:
http://www.she.be/jij/aid934775/hoe-krijg-...

Fitnessoefeningen voor de bovenarmen helpen natuurlijk altijd. Het is nooit verkeerd, om weer met oefeningen te beginnen.

Het helpt een beetje maar je zult geen strakke bovenarmen meer krijgen.Aanvaarden is het beste wat je kunt doen.En troost je;zelfs supermodellen hebben last van cellulitus.Dat is dan weer op de billen.Ik zag laatst een foto daarvan.Dus gewoon accepteren. Toegevoegd na 1 minuut: je bent een leeftijdsgenote dus ik weet waar je het over hebt:-)

ken je Oprah Winfrey als het mogelijk was was zij de eerste die ze nu kwijt was geweest ook zij zou ze graag kwijt zijn

Bronnen:
t.v

Het is altijd zinvol om gymnastiekoefeningen te blijven doen. Ook al word je er niet meer mooi en jong en strak van, het is wel goed voor je spieren, om de boel een beetje in beweging te houden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100